Hemma igen

Så nu är vi hemkomna från Mantorp och allmänt trötta. Det är alltid en jävla jobb att ta sig dit och ta sig hem, men vi har alltid lika trevligt. Denna gången var det dock lite annorlunda efterom jag inte äter och som vanligt var de lastat med berg av fika.
Det är lät att förklara för vänner osv att man inte äter, men 80+ tant/gubbe tar det som en personlig förolämpning om man säger nej till fika, så som kompensation så skicka dem med en Jysk-påse med gott som jag ska trycka i mig när jag börjar äta igen.

Som vanligt fick vi stryk av Henry (Camillas morfar) i Chicago, tänk att han inte hade spelat det här en enda gång för någon månad sen. Naturligsvis packad Ingrid med en massa bröte vi inte behöver men vi har dock märkt att det är lättare att ta grejerna än att försöka ta sig ur den diskussionen som vänner:)

Nu ska jag bara andas, njuta av att vara rökfri och greja:) 

Kommentarer
Postat av: patrik nilsson

va några killar som skulle försöka råna mig.. sen så gick de väll inte som dom tänkt sig. så dom skar mig i ansiktet istället

2009-01-01 @ 20:03:56
URL: http://patriknilsson.blogg.se/
Postat av: Malin

Vi hade en fantastisk kväll!! Underbar mat och många skratt :D

2009-01-01 @ 20:06:09
URL: http://moolin.se
Postat av: Lina

Åh TACK! :) Ny design igen? Ja det är rätt. Ut med det gamla o in med det nya - det är ju år 2009 nu för bövelen! :D

2009-01-01 @ 20:56:01
URL: http://ninninusens.blogg.se/
Postat av: Agnieszka

Heej! Tack för a´tt du nominerade mig till den där mamma/pappa-blogg tävlingen!!! Verkligen jätteroligt! ush för att komma till ställen där det är fullt med fika och så som man inte får äta av....

kramar

2009-01-01 @ 21:23:05
URL: http://agnieszka.blogg.se/

Spotta din tanke;)

Namn:
Återbesök?

E-postadress: (Syns inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0