Tävling 300:- presentkort hos Lilla Bebben

Var med och tävla om ett presentkort (värde 300:-) hos Lilla Bebben.
Allt du behöver göra är att länka bilden hit till min blogg, kommentera det här inlägget och berätta ditt bästa familjeminne.
Tävlingen pågår till den 20 januari kl 12:00
Ett samarbete mellan Lilla Bebben & LattefarsanKommentarer
Postat av: SoffiZ

Åh, självklart vill jag vara med här oxå=). Mitt bästa familjeminne var ju såklart när Oliwer kom ut till oss 080707. Ett annat superbra familjeminne var 080716 när vi ÄNTLIGEN fick åka hem från Neonatalavdelningen i E-tuna, eftersom att Oliwer va för tidig så blev vi placerade där. Efter alldeles för många timmars väntan kom äntligen läkaren och sa att vi fick åka hem. Det va lycka!Självklart länkar jag!

2009-01-10 @ 00:36:27
URL: http://soffiz.blogg.se/
Postat av: malin

Jag vill vara med!Vårat bästa var när vi fick åka hem ifrån BB, och allt var okej med Alice. Och man fick äntligen känna sig hemma som en riktig familj. Utan all oro som vi kände på sjukhuset. Sen är det nog ett när vi fick reda på att Alice inte behöver en operation just nu, Det kan också kännas som ett riktigt familjeminne, Ett lyckligt sådant.

2009-01-10 @ 14:26:23
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Emilie Asplund

Åhh vilken söt girafftröja! jag är helt tokig i giraffer! :)

Mitt bästa familjeminne.... Svårt bara på 8 månader. Men det va nog på BB när Wilhelm fick möta min gammel mormor för första gången. 5 generationer är ju inte illa pinkat! ;)

Har länkat i min blogg också så klart: http://emilieasplund.blogg.se/?tmp=10144625

2009-01-10 @ 14:46:33
URL: http://emilieasplund.blogg.se/
Postat av: marie

hej!

självklart vill jag vara med:)

har en son född i v 24+3. Ett av de mest underbara minnen jag har var för första gången son neo fick komma ut ur son kuvös och ligga på min bröstkorg.när jag kändes hans andetag och hans lilla hjärta slå helt magiskt. Ibörjan när vi inte visste om vår son skulle överleva men efter nån månad när vi fic höra att han skulle överleva alltså de går inte att beskriva vilken glädje. Att vårt mirakel skulle få stanna kvar hos oss. han är den starkaste människa jag nånsin möt<3 sen såklart var de ett minne efter 4 ½ månad på sjukhus att äntligen fick hela familjen komma hem underbart!

länkar dig självklart!

ha de bra!

mvh marie

2009-01-10 @ 14:55:20
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: sara

Jag vill ju också vara med så klart! (och skall länka om jag listar ut hur man gör :D)

Mitt bästa familjeminne var ju också när min Dotter Ebba föddes 070518. Vilka lycka att få hålla sitt barn, det går inte att beskriva.

Ett annat familjeminne var den 080428 då vi var på Rhodos, och min mamma fyllde 50. Att hela familjen var där en vecka och njöt av semester, och att man fick lite barnledigt ibland med ;)

2009-01-10 @ 15:02:51
URL: http://zasata.blogg.se/
Postat av: Agnieszka

Självklart är jag med och tävlar! Har länkat till tävlingen och din blogg via min blogg!

Mitt bästa familjeminne var ju självklart förlossningen med Nova, helt underbart att äntligen bli en HEL familj!

Och snart är det ju dax att skapa ytterligare ett underbart minne då nästa bebis ska komma!!!

kramar

2009-01-10 @ 22:16:06
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Blondiie

hade gärna vart med men du har redan massa fina förslag, =)

skoj med sammarbete! va lyxigt att få lite sammarbete som sagt=)

njut av kvällen och dom fina i famljen!

kram

2009-01-10 @ 22:38:16
URL: http://blondiies.blogg.se/
Postat av: Linda

Mitt bästa familjeminne var när jag fick mitt första barn. Månader av oro att något var fel på min väldigt tillväxthämmade dotter,den lyckan att få upp min friska men ack så lilla dotter på bröstet det var och är det starkaste och finaste minnet jag har.Nu ska jag bara försöka länka tävlingen också:-)

2009-01-10 @ 23:02:20
URL: http://mittlivsomemetofob.blogspot.com
Postat av: mezzie

Så nu så...

Har länkat och mitt bästa familjeminne är väldigt svårt att välja ETT av dem.

Men får väl bli när vi äntligen fick träffa vår efterlängtande lille Prins <3

Efter en väldigt orolig graviditet eftersom vi knappt 7 månader innan mist vår andra lille son redan i magen i vecka 21+6 :-( Så släppa oron kunde vi inte helt släppa för vi vågade inte... Men så 10 februari 2008 klockan 15.58 släppte ALL oro och spänningar och vi kunde pusta ut... Han var frisk,10 fingrar,10 tår och helt perfekt!

Tårarna rann av både lättnad och lycka,lycka över att vi fick den finaste gåvan man kan få.

En frisk och välmående liten knodd!(Sen är alla mina barns förlossningar de bästa minnen fast på olika sätt)

2009-01-10 @ 23:13:24
URL: http://angeloflove.blogg.se/
Postat av: Nettiz

Jag vill ju självklart med vara med :)Här ska du få höra mitt bästa familjeminne, vi har ju inte vart familj så länge, och jag kan inte säga att bästa minnet är från när hon föddes för jag var ganska borta efter förlossningen.. Utan mitt bästa familjeminne var den 1:e december, Jasmines pappa satt och pratade och busade med henne och hon låg o sprattlade lite när jag hör från sovrummet ett skratt, hennes första skratt, så jag sprang in i sovrummet och Jasmines pappa sa hörde du helt ställd, och jag sa jaa jaa, jag gjorde det.. Så jag sa till Jasmine gör så för mamma med, o det var tyst o då säger Jasmines pappa, kan du inte göra så en gång för mamma med? och då skrattade hon, och det värmde verkligen när jag fick se henne skratta, hur hon lös upp och det minnet det finns länge i mammas hjärta..http://netiiz.blogg.se/2009/january/pappa-bloggaren.html#comment

2009-01-10 @ 23:58:59
URL: http://netiiz.blogg.se/
Postat av: Madde

Självklart vill jag också vara med och tävla, speciellt då jag redan köpt saker från lillabebben är helt fast. :)http://vhdbrud.blogg.se/2009/january/tavling-6.html#commentMitt bästa familjeminne är när jag och min sambo varit på UL och fått reda på att vi ska få en flicka, mycket pga att min sambo inte ville att vi skulle behålla barnet innan. Men efter UL så ändrades han helt och började leva på moln, han älskade helt plötsligt att han ska få bli pappa. Det var riktig familje lycka. Nu sitter vi i vecka 29 med en karateflicka i magen som sparkar hej vilt. :)

Kram.

2009-01-13 @ 15:42:51
URL: http://vhdbrud.blogg.se/

Spotta din tanke;)

Namn:
Återbesök?

E-postadress: (Syns inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0