Min dag i bilder

Isabella blev så glad när vi skulle i väg till Camillas Mormor & MorfarCamilla och Isabella står otåligt och väntar på bussen lite småfrusnaEn äcklig hiss på Centralen i MjölbyJaha, när går tåget då?Se där, här e jag också och väntar på tågetMin bättre (gravida) halva:)Jaha, ja... Tåget går om, snartDär är tåget, jaÄntligen är framme och där sitter Henry och IngridVi fick smaka av Henrys julbord, super gottIsabella öppnade oaket som vanligtDem har skitstor balkongPappa kommer skita ner sig, men är inte Camillas morfar lik farfar Bertil?Mormor Ingrid och IsabellaChoklad är ju gott, även om man tar utan lov Påklädning e alltid knepigt men på väg hem är viCamilla var glad att få komma hemCamilla gillar chokladDet blev lite handling på vägen hemEfter att ha burit matkassarna upp för tre våningar är man lagom trött...

Kommentarer
Postat av: Agnieszka

Nu har jag börjat följa dig på bloglovin med! Jag visste inte heller att dem fortfarande tillverkades. När vi var i affärens så kom sambon med en vanilla och en cherrycola....så jag sprang snabbt iväg och hämtade fler=) Tror iofs att dem bara sälja tillfälligt nu över jul då det sitter klisterlappar på där det står på svenska....=)

Vilka fina bilder! Allt bra med er annars?

kramar

2008-12-25 @ 19:37:54
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Agnieszka

Idag har vi varit och bytt däck på bilen och fått med den hem....=) och sen bara tagit det lugnt... sen lyxade jag till det lite och la mig en stund och vilade för jag var såååååå trött=)

kram

2008-12-25 @ 19:50:55
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Agnieszka

Haha... ja vi sa idag att vi igentligen itne skulle ha bil... men guud så bekvämt det är när man ska iväg och så=) Skulle aldrig klara mig utan den tror jag....=) Ikväll blir en lugn dag hemma. Göra så lite som möjligt, glo på tv och bara vara. Jag har ganska ont i hela nedre delen av kroppen, och mkt vatten i benen och fötterna så det blir soffan med högläge!

2008-12-25 @ 19:57:21
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Annika

Härliga bilder av dagen!!! Och absolut, bloglovin är som en drog :-D



God Fortsättning!

2008-12-25 @ 22:32:22
URL: http://duracellmamman.se/wordpress
Postat av: Malin

Ha vilka härliga bilder och GUD va gott med pommes, min man ville inte ha kvällsmat så jag får vänta tills imorgon. GRR!

2008-12-25 @ 22:58:49
URL: http://moolin.se
Postat av: Carina

Funderade på att köpa en likadan klänning till min lilla dotter Wim, men kom fram till att hon nog skulle ha mer användning för byxor istället även om jag absolut älskar klänningen. Köpte bodyn som kompensation, hehe!

2008-12-26 @ 22:42:11
URL: http://wimsmommy.blogg.se/

Spotta din tanke;)

Namn:
Återbesök?

E-postadress: (Syns inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0