Guiden för "Gravida pappor" Del 4 - Maktkampen

Som pappa till en liten tjej som snart blir två år och sambo till en lite större tjej som snart blir 22 så är det här ett ämne som kommer upp dagligen, makten om hemmet.
Redan innan graviditeten är inledd är detta något som vi går igenom i familjen, vi tjafsar, bråkar, diskuterar och argumenterar med våra sambos. Den stora skillnaden mellan maktkampen innan och under graviditeten är ändå ganska stor.
Innan graviditeten finns det en ganska jämn kamp som utspelar sig, ibland vinner du bataljerna,a ldrig lätt men chansen finns där. Under graviditeten, speciellt efter vecka 25, så gynnas du av att vara en "toffel" eller en man utan vilja och amibition, åtminstone när det kommer till bråken.

Jag vet inte vad det är men när kvinnan blir gravid börjar det sakteliga växa en kraft inom henne som är omöjlig att stoppa. Hon har kontroll över det mesta, hon ger oss blicken och tonläget som vi inte kan motstå. När kraften vuxit sig stark nog (ungefär i vecka 25) så är det längre ingen idé att streta emot. I det här läget är det bästa rådet jag ge dig att bara göra allt hon säger, det finns ingen mening att slåss mot krafter vi inte förstår eller kan överträffa. Vissa jämnför det här med en adrenalinkick som vara i upp till 15 veckor i styrka.

I eftermiddag kommer del 5:)

Kommentarer
Postat av: Carolina

Jag bara instämmer ;)

2009-01-07 @ 13:26:43
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: Malin

Klockrent! haha!

2009-01-07 @ 15:18:28
URL: http://moolin.se

Spotta din tanke;)

Namn:
Återbesök?

E-postadress: (Syns inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0